Zoals jullie misschien allemaal wel weten is de industriële stijl en look helemaal ‘hot’ voor de huidige inrichting van woonruimtes. Nadeel hiervan is dat alles wat industrieel lijkt knetterduur is en voor veel mensen dus niet is weggelegd. Gelukkig kunnen veel mensen een heleboel dingen zelf, net als mijn vriend. Ik wil graag met jullie delen wat hij heeft klaargespeeld, want ik ben erg fan van het resultaat.

Mijn vriend heeft laatst namelijk van allerlei houten en metalen materialen een supertoffe salon- en eettafel gemaakt zonder daarvoor veel geld uit te geven. Na een beetje zaag en laswerk had hij, nadat hij het materiaal online had ingekocht, prachtige tafels in elkaar zitten voor omgerekend een paar honderd euro.
Hebben jullie ook eigen creaties gefabriceerd die jullie misschien willen delen met mij? Ik ben er benieuwd en wie weet krijgt jouw creatie wel een plaatsje op mijn blog!

Over de auteur

Gerelateerde berichten