Zit je graag in de tuin of op het terras, maar vind je dat je omgeving toe is aan wat meer uitstraling of misschien meer gezelligheid? Het plaatsen en branden van een vuurkorf maakt dat het bij je terras direct een stuk warmer is waardoor je automatisch langer buiten blijft zitten. Het gloeiende hout verspreidt vanzelf een bijzondere sfeer en de verhalen komen van zelf naar boven.

Vuurkorven passen in iedere tuin

Vuurstopper heeft een breed assortiment  bbq’s en vuurkorven waarmee je je tuin of terras een eigentijdse uitstraling geeft. Net als bbq’s zijn de vuurkorven in verschillende maten en vormen leverbaar. Als je gebruik maakt van aanmaakblokjes of aanmaakhoutjes heb je snel een gezellig vuurtje in de tuin waar je met z’n allen rond kunt zitten. Overigens steek je een vuurkorf, net zoals een barbecue, niet aan met spiritus of benzine. Doe wat marshmallows op een stokje en zowel jong als oud genieten van een aangename avond in de buitenlucht.

Het ouderwetse kampvuur idee

In het voor- of najaar is het overdag vaak aangenaam vertoeven in de tuin of op je terras. Naar mate de dag en de avond vordert zakt de temperatuur en wordt je al gauw gedwongen om binnen te gaan zitten. Door een vuurkorf aan te schaffen kun je langer buiten blijven zitten en is het zelfs mogelijk om in de winter op een mooie dag buiten te zitten. Het aanbod van Vuurshopper zal je aangenaam verrassen en bovendien aan het twijfelen brengen, want het maken van een keuze valt tussen alle mooie vuurkorven en bbq’s die worden aangeboden nog niet mee. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kijk daarbij goed naar het doel dat je voor ogen hebt met de vuurkorf. Sommige vuurkorven zijn groot en robuust terwijl andere geschikt zijn voor een stevig houtblok en dat is het. Bekijk met eigen ogen hoe je je tuin van de nodige warmte kunt voorzien en nodig gasten uit die graag terugkomen om onder het genot van heerlijke barbecue hapjes na te praten bij het knisperende geluid van een brandende vuurkorf.

Over de auteur

Gerelateerde berichten