Bij een verhuizing komt vaak flink wat stress kijken. De Gruijter staat daarom voor je klaar om de klus zo gemakkelijk, snel en stressvrij mogelijk te maken. Op die manier kun je meteen genieten van je nieuwe woning, zonder dat je je enige zorgen hoeft te maken. Natuurlijk kun je daar zelf ook iets voor doen. Door de volgende vijf tips op te volgen, zorg je dat je niet in paniek hoeft te raken op het moment dat de verhuizing gaat beginnen.

Tip 1: Plan de verhuizing

Een van de beste manieren om te geen stress te ontwikkelen, is om de verhuizing van tevoren aandachtig uit te plannen. Door een schema te maken en je daar ook goed aan te houden, hoef je je geen zorgen te maken dat je dingen vergeet en weet je precies waar je aan toe bent.

Tip 2: Vraag om hulp

Familie, vrienden en kennissen: iedereen staat klaar om je te hulp te schieten. Het enige dat je hoeft te doen, is er om te vragen. Benader dus op tijd enkele mensen en geef ze de gelegenheid om je te helpen. Dat scheelt een hoop.

Tip 3: Begin alvast met inpakken

Voor de verhuizing echt begint, kun je vaak al een beginnetje maken. Door dingen in te pakken die je nooit gebruikt, of te beginnen op een zolderkamertje, zorg je voor minder stress op het moment dat het echt druk wordt.

Tip 4: Een schoon huis

Het is wel zo fijn als het huis waar je intrekt, helemaal schoon is. Het is dan ook een goed idee om het nieuwe huis alvast goed schoon te maken, voor je er heen verhuist. Dat zorgt voor minder werk bij het inrichten.

Tip 5: De laatste loodjes

Bedenk alvast welke dingen je op de laatste dag gaat doen. Daardoor raak je niet in paniek op het moment zelf. Plan het ontdooien van de koelkast en het inpakken van de laatste dingen goed in, en je kunt geheel ontzorgd verhuizen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten